هزینه راه اندازی آنلاین شاپ

هزینه راه اندازی آنلاین شاپ بسته به نوع محصول و خدمات و فضایی که برای فعالیت خود انتخاب می‌کنید، متفاوت خواهد بود. بدون شک برای راه اندازی هر کسب و کار اینترنتی باید بودجه‌ای را مدنظر قرار دهید تا بتوانید با موفقیت فروشگاه آنلاین را مدیریت کنید. یعنی شما می‌توانید با صرف هزینه کم محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین به کاربران سراسر ایران و حتی سراسر دنیا ارائه دهید. ما در این مقاله ابتدا منظور از آنلاین شاپ را بیان و در ادامه در مورد هزینه راه اندازی گسترده‌ترین آنلاین شاپ یعنی وب سایت فروشگاهی صحبت می‌کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

منظور از آنلاین شاپ چیست؟

آنلاین شاپ یک فروشگاه اینترنتی است که محصولات را به صورت مجازی و آنلاین در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. اگر به معنی لغوی این عبارت دقت کنید، آنلاین به معنی بر خط و شاپ به معنی فروشگاه است. از بزرگترین مزیت‌ آنلاین شاپ این است که شما هزینه و سرمایه کمی برای راه اندازی آن احتیاج خواهید داشت و نیازی نیست که به اجاره یا خرید مغازه در یک مکان خاص اقدام کنید.

شما می‌توانید با دو روش “شبکه‌های اجتماعی” و “وب سایت” برای راه اندازی آنلاین شاپ خود اقدام کنید. فروش از طریق کانال تلگرام و پیج اینستاگرام دو روش راه اندازی به کمک شبکه‌های اجتماعی هستند. یک پیج خوب اینستاگرام می‌تواند یک فضای کاربرپسند را در اختیار شما قرار دهد تا بتوانید محصولات و خدمات خود را به کاربران این پلتفرم پرطرفدار ارائه دهید. از معایب فروشگاه‌های اینترنتی تلگرام و اینستاگرام عدم امنیت کافی آن‌هاست.

طراحی سایت برای راه اندازی آنلاین شاپ می‌تواند بهترین راهکار برای شما باشد. چرا که نه‌تنها از امنیت کافی برخوردار است بلکه می‌توانید به راحتی محصولات و مشتریان خود را مدیریت کنید و با بهینه سازی سایت و به کمک سئو جایگاه بهتری را در موتورهای جستجو برای سایت خود داشته باشید و به سود بالایی در زمینه فروش محصولات برسید.

در راه اندازی وب سایت فروشگاهی با چه هزینه هایی رو به رو خواهیم بود؟

هزینه راه اندازی آنلاین شاپ برای وب سایت‌های فروشگاهی شامل موارد زیر است:

  1. خرید هاست و دامنه

اولین گام در طراحی هر سایت فروشگاهی خرید هاست و دامنه است. ابتدا برای این که ماهیت کسب و کار شما مشخص باشد نام وبسایت خود را که همان نام دامنه است ثبت می‌کنید. برای این کار مبلغی برای خرید دامنه به صورت یکساله یا پنج ساله پرداخت و دامنه را ثبت می‌کنید.

در کنار آن شما باید پنل میزبانی سایتتان را که همان هاستینگ است از شرکت‌های خدمات هاستینگ خریداری کنید.

  1. هزینه طراحی سایت

در طراحی سایت اختصاصی هزینه‌ای که شما بابت طراحی سایت به برنامه‌نویسان و متخصصان می‌پردازید؛ به علاوه هزینه پشتیبانی بسیار بالا خواهد بود. در طراحی به روش سیستم مدیریت محتوا همچون وردپرس، هزینه زمانی و مالی به مراتب کمتر است. در این روش شما با هزینه خرید و نصب قالب (شمای ظاهری و کلی سایت) و افزونه مواجه خواهید بود.

  1. تولید محتوا و ورود داده

هر سایت فروشگاهی برای دادن اطلاعات به مخاطب و معناپیدا کردن، نیاز به محتوا خواهد داشت. این محتوا شامل عکس، ویدئو، توضیحات و ویژگی‌های محصولات، توضیحات در مورد روش پرداخت، پشتیبانی و … است. محتوای سایت باید دقیق، قابل فهم و بر اساس اصول سئو آماده شده باشد تا جایگاه بالایی در نتایج موتورهای جستجو فراهم کند. بنابراین نیاز به هزینه کردن برای متخصص سئو و نیروی تولید محتوا خواهید داشت.

  1. هزینه پشتیبانی

هزینه پشتیبانی بر اساس نیاز کارفرما متفاوت خواهد بود.برای این مورد نیاز به تخصص در بخش‌های مختلف محتوا و سئو، تخصص فنی، برنامه نویسی و … خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *